2024 > 08

Hej igen!
 Nu måste jag erkänna att sommaren varit underbar, jag är i Tallhem, och är än. 
Här har tikarna löpt för fullt och det har varit ett jäkla shå för att få det att funka då huset inte är jättestort men vi har fixat det hittills, just nu är Molly intressant och den som är kvar är Kickan (när hon nu behagar).
Kickan ja... ville vänta tills våra flerfärgade är godkända och NU ÄR DE DET !!! Jag är sååå glad, nu följer vi alla regler enligt pudelklubben och kan vara med på utställningar och äntligen följa rasstandarden.
Men det var ju lilla Kickan,,  jag ville vänta med att registrera henne tills de var godkända 1:a augusti men ta mig tusan det har bara varit strul med Skk men nu hoppas det löser sig snart.

Vår älskade Kira är borta nu, det fanns inget göra smärtan blev för stor trots smärtlinovdring. Det var så synd om hennes humör blev först bättre sen ville hon bara ligga ner och sova, stackars vår lilla älskling. Hon är sååå djupt saknad, många tårar har det blivit och stackars Mats som hela tiden har funnits vid hennes sida har varit totalt helt knäckt. Tyvärr så är jag mer logisk, inget djur ska lida även om det är fruktansvärt för oss.
lilla älskade Kira vila nu i frid utan smärta, du saknas oss :(((

Kajsa är nu parad med Tino och valpar väntas i början av oktober.
Kanske blir de b/t annars blir de svarta med vit teckning, så otroligt fina !!!

Nu är det sen kväll och alla hundarna vill ut och "kissa natten" så,,, på återseende mina härliga följare


 
Läs hela inlägget »

 







Här skriver jag om alla "konstigheter" som händer i Kenneln, både bra och ibland dåliga, precis som det är att ha hundar. Möjligtvis kanske ni känner igen er ;)